~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: PERKONGSIAN EDOPE PHOTOSHOP CS5

PERKONGSIAN EDOPE PHOTOSHOP CS5



PERKONGSIAN 

oke sini Aini nak kongsi 





nampak tak . . bila korang sudah picit . . link yang Aini kasi kat atas tu akan kuar gambar macam Aini printscrn tu . .


if korang nak share kat kawan kawan korang GUNA link yang Aini kasi tu tolong letak CREADIT TO oke . . 

then ~ bila korang dah dOwnload . . tolong tinggalkan koment . . satu pun jadi la . . 

(((((..............SELAMAT BERKONGSI............... )))))


NOTA;
untuk sesiapa yang malas mengedit ! tapi nak blog cantik . . terjah kat SINI

THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
14 Comments

14 COMMENT:

shahira_eyra said...

terima kasih kerana berkongsi :'D

hudanurhidayah said...

tengg yer akak...akhirnyer dapat juga download ^_^

A'Aini said...

@shahira_eyra
welcome . . sharing is caring . . hehe

A'Aini said...

@hudanurhidayah
hehe . . just amalan kongsi berkonsi . . hehe . . that right . .

♥jihah_4926♥ said...

lama dh dk cari bnd alah nie , jmpk jgak , tenks! =)

najart zaliya said...

tenz...:D

mizsyadien said...

akhirnya dpt jg cs nie.. thanks dear

Luqaz™ said...

thanks :) nie yg full version pnye kn?

A'Aini said...

@Luqaz™
yup . . sila rujuk tutor photoshop saya . .

nazirah mustafa said...

tengs aini .. sy da berjaya download . sebelum ni ade jugak buat tapi tak jadi .. hehe . tq :)

A'Aini said...

sesama :) . . sharing Is caring . .

Myza Raihan ♥ said...

xjdi la

A'Aini said...

@Myza Raihan ♥
lol . . x jd ka ? rmai jugak l a org x jd dOwnload ni . . sy tak pasti apa puncaNya . . :)
sOry k ><

zatiey nureyza said...

tq ::)