~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: menarik ni :D

menarik ni :D


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَانِ الرَّحِيْمِ

assalamualaikum 
nak story sikit ni . . tatau nak update apa dah 
so , nak kasi tau la pukul 5 lebih tadi (4/7)
ada SOMEONE TEGUR Aini DEKAT FACEBOOK "Lam A'Aini"



ahahaha . . . tak sangka saya . .  
 bila saya online yang semut dia tak pernah IM saya pun . . 
ke selalu skoden FB semut saya ni . .
(perasan kejap) c(:

ahaha . . tau mana SEMUT tu muka sama ngan Aini
ja ja ja . . . ke buat buat tak tahu ~

boleh dia cakap macam acuan 
mamat ni nak banding apa lagi ni . . aduii


hahaha . . ish . . bukan acuan la . . SEMUT tu Aini la . . . 
weKk . . sejak bila la dia jadi FRIEND Lam A'Aini , bila yang Aini approve dia . .

 terbahak-bahak Aini , GELAK cam orang gila ~ kikiki
jangan pikir laen ya . . GILA ada banyak jenis ..
Aini nak story yang ni ja . . byep ~


THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
3 Comments

3 COMMENT:

Taufan Bin Ribut said...

semut itam tu kot..hahaha..



Entri terkini : 10 sebab kenape saye sayang awak ^_^
Ebtri sebelum :entri ni aku taip dalam keadaan separa normal.
Watch my video song!!

Amni said...

hihi... lelaki ni ada2 je dear.. taktik nak dapat kawan la tu...=p

A'Aini said...

ahaha . . taktik <3