~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: "Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"

"Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَانِ الرَّحِيْمِ

assalamualaikum masyarakat blog 
terutama salam kat Cik Yana dan Cik Putih . . 

CONTEST lagi ni ~ hehe
Aini nak JOIN . . meyh jOin banyak banyak meyh . . 

wahh . . tengok banner ni 

comelnya ~ . . GERAM Aini tengok ! grr . . 


ni salah satu syarat sapa yang nak jOin contest ni . .  letak banner ni 

oke nak tag ni 
____________________________________________________________
banyak sayaratnya nih . . 

 baca syarat sepenuhnya
  1. Follow  si comel ni >>  Cik Yana (picit je nama dia) DAN Cik Putih
  2. Buat satu entry bertajuk "Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"
  3. Copy banner di atas & paste di dalam entry tersebut. Linkkan gambar tersebut kepada entry ni.
  4. Tag 3 rakan anda dan pastikan diorang tahu pasal GA ni.
  5. WAJIB tinggalkan link entry contest ANDA kat ruangan komen ENTRY SAYA YANG INI :)
  6. Contest ini akan berakhir pada 8 Ogos. ( Jika tarikh bertukar akan diumumkan ) 
  7. Kalau rajin like la fan page aku & cik yana sekali , tu pon kalau rajin la.tak paksa okeh.
  8. Copy senarai sponsor kat bawah ni dan letak dalam entry korang tu (nak copy paste dari aku pon boleh)
nak tau tak hadiahnya apa ?hadiah ni memang cantik menarik tertarik korang tgk hadiahnya . . 
kalau nak tahu korang KLIK SINI

semua senarai nama kat bawah ni adalah orang yang SPONSER hadiah  . .  FOLLOW dorang sekali ya , bila dah tengok mesti korang nak jOin punya !



THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
2 Comments

2 COMMENT:

amirul iman said...

wah~ thanks for tagging me ! ;)

C i k P u t i h K e b a b o m ! said...

sudah check penyertaan.
thanks for joining.
Gudluck ! ^^,