~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: couple kapel couple

couple kapel couple



assalamualaikum :)
couple . . kawan saya semua berkapel . . 
alaih !! couple ngn kapel sama je la kan . . 
dok buat terok apa . . 

emm . . seronok ka kalau kapel ni . . 
saya penah la kapel sebelum ni tp rasa cam biasa ja . . sonok kat mana ea ?
kikiki . . yang saya tau kebanyakan orang kapel time time remaja ni [ ketegeri sekolah mengah] kebanyakan tak kekal . .  

why ?
jangan di soal laaa . . 
boleh fikirkan ?
ada otak kan ?

emm . . nak kapel boleh tapi biar pada pada jangan melebihi had 
macam ni
haha . . .

amboi amboi . . peluk ketat nampak . . 
waaa . . kalau korang tengok kawan kawan atau sapa sapa
yang peluk ketat ketat cam ni jangan jelous pLak . . biar ja kat orang wt cam ni  ..  
kalau tegur pun mesti dorang akan kata . . 
"kami peluk ja bukan romen pun"

jerr . . . 
kikiki . .(gelak kt org ja aku ni)
alaih saya pun pernah bercinta jugak . . 
tp degan cara ni 
wOw !! . . 
pErgh!!! . .  mErcikk beb . . 
haha . 
werKk . 
saya pun sama laa . . 
dosa tu . .  
ish ! ish! . . 

oitt . . itu dulu ya . . 
sekarang tak dah . . 

lamanya tak pLay girl . .  siap kau CINTA . . 

jangan!!

err . . tak boleh . . buat pa la play2 ni . . 
bukan dapat pa pOwn . . 

yeah!! . . Lam A'Aini  dah baek bukan cam dulu lagi . . 
chill . . kikikiki
oke la . . sini saja ya ~

(((.....letih ! menaip dengan semangat.....)))

THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
2 Comments

2 COMMENT:

Nurul Rafhana said...

betul tu...kalau kapel tp putus tgh jalan,wat ape..bialah yg msa yg menentukan..huhu

jom http://blogkite2aje.blogspot.com/2011/07/cindarella-yang-malang.html

A'Aini said...

@Nurul Rafhana
yeah ! . . grr . . :(