~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: baru kau SEDAR !!

baru kau SEDAR !!



assalamualaikum

سْـــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

entry ni bukan nak kutuk sapa sapa . .  just nak real kan perbuatan mamat ni . . 
aini kenal dia dah 2 bulan mybe !!

pernah berkawan dengan dia .
oke !! jujur lagi , aini pernah berkapel dengan dia !!
owh , sekarang dah tak da apa hubungan ,
and jujur lagi aini terima kapel dia bukan sebab sayang atau cinta separuh mati . . 

aini cuba hargai dia . .
sampai aini rasa aini dah bagi semua kepercayaan dia kat aini 

ada hari aini terdengar rahsia dia!
dan aini terdengar anggapan kawan kawan dia terhadap aini . .
huhh . . masa tu panas gila otak ni 
pernah nak pancitkan motor dia kat sekolah . .   
tapi ada halangan !

aini dah mula benci dia ! hubungan musnah macam tu saja .
sikit pun tak nanges ! dah aini tak suka dia nak buat sedih sedih kan !

owh , aini pergi jauh dari hidup dia ! 

maklum lah , dia pernah bagi tahu kat aini , dia tu anak datuk !
harta tak kan habis !
BODOH !!aini tak percaya sikit pun .

aini remove dia dalam FACEBOOK .
dah lama aini remove dia .
dia add aini kemarin dulu 22/6
sekarang 24/6 . . aini tak accept dia !!

aini buka wall dia !
ahha ada tulis status macam ni ,


ops !! kan dah terkantoi siapa dia . . siapa yang kenal aini dan rasa nak siasat dia ni silakan ! 
walaupun dia tak tahu aini story pasal dia , lantak aini la!
mood sekarang tengah geram kat dia. . 

kenapa kau baru add aku sekarang ! 
aini percaya dia mesti buka wall aini . . 
eh! lantak dia la !
eh!! kau dah SEDAR ke aizat !

baru aini tau , dia ni memang tak pernah hargai girl sebelum ni
termasuk aini ! yang cuba untuk mengambil hati dia !
dah masa tu dia jadi BF tak kan nak biar cam tu ja . .

haha . . baru ku puas !!
dasar bongOk !!

>>>>>aini bnyak monolog sebelum update entry ni<<<<<




THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
4 Comments

4 COMMENT:

ARNaBS said...

sbar erk aini,,,
pdulikan ja..jauhkan diri dr dya

A'Aini said...

@ARNabS
ya . . memeang nak jauh diri dari dia pun :)

ARNaBS said...

huhu,,bgus la mcm 2..
aini kn cmey..leh dpt most better

A'Aini said...

uish . . tak secomel mana pOwn . .
:)