~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: bodo bodo !! betul betul bodo

bodo bodo !! betul betul bodo



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَانِ الرَّحِيْمِ
  
assalamualaikum 

muka Aini memang muka online !
dah tau kan ? Aini memang muka online

weyh salah ka ?
salah ka kalau Aini online tiap tiap hari , kenapa ? nak nasihatkan Aini ka ?
korang mesti akan nasihat cam ni ?

  • "dari online baik pi buat keja rumah yang patut"
  • "study ka?"


Aini boleh terima nasihat tu ? 
tapi , dah kenyataan Aini seorang budak yang agak malas !
eh ! dari duk diam , makan tidur , makan tidur . baik Aini online kan ?

hehe , memang la salah apa yang Aini buat . . 
bukan ni yang Aini nak cerita 

korang baca status mamat ni 


Aini bukan nak marah dia !!

hey !! gurl !!
korang tak malu ka ha ? 
eh! Aini dah jumpa status yang mengutuk tentang kesalahan girl !
kaum adam yang post status ni . . 
korang tak malu ka ?

korang nak 100 LELAKI post status cam ni baru korang nak tengok kesalahan korang !

ha tunggu , Aini bukan nak kutuk sapa sapa 
Aini yang rasa malu tau tak ? Aini pun gurl jugak !
agak agak gurl mana yang mamat ni kutuk !

Aini sokong mamat Ameen !
memang laki sepatutnya nasihat ! bukan kutuk dengan cara ni ,
tapi dah gurl p tayang menatang tu kenapa hah !
betul tu , bila dah di puji apa yang di paparkan marah pulak !
bengap !

ya allah , kenapa lah dunia sekarang macam macam terjadi . .
kerana seorang kaum hawa yang beragama ISLAM , seluruh kaum hawa beragama ISLAM menjadi malu
salah sorang yang menanggung malu ! Aini !
Aini baca status ni , Aini macam nak tau siapa perempuan tu !

tak malu ka oii, 
girl ! cuba korang pikir pikir kan !

renung renungkan !


nota :
tak da niat nak malu kan korang semua , just nak korang tahu ini , terutama kaum hawa !
tolong la jaga maruah korang , PEREMPUAN ! 
jangan buat kita di pandang terlalu murah ! tolong jaga itu !
nasihat Aini untuk semua ~_~


(((....................>Aini just nak korang tahu ini<....................)))




THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
4 Comments

4 COMMENT:

Anonymous said...

kaum hawa punca benda ni berlaku.
kalau tak tayang sume bende2 ni, xdela org nk bukak mulut.
harap dua2 pihak dapat jaga maruah.

KecohAbes said...

Boy :
bleh nasihat,tp xd la ckp direct camtu..mmg niat dia baik..tp xelok la bahasakan aset tu camtuh..huuu~

Girl :
so, pikir2kan lah..boy xkn pandang aset girl kalo die xtjuk..so,korg jgnla tjuk2.. boy yg pandang lak,xleh dipersalahkan..dorg pon ada nafsu jgk..sbb dorg straight la,dorg pndg..kekekeke!

A'Aini said...

@Anonymous
ya , sebab tu aini nak girl buka mata , tengok sekeliling nih . .

A'Aini said...

@KecohAbes
memeang boys tak sepatutnya ckp cam tu , dah allah ciptakan makluknya di bumi ini ada yang terjerumus kearah yg agak negatif , > mybe mamat ni salah sorang darinya < sebab tu otak dia tak pernah nak berfikir untuk nasihatkan girl yg mcm tu ....

girl tu puLak sampai nak tayang abeh kenapa !