~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: CONTEST GAMBAR AWESOME

CONTEST GAMBAR AWESOME



Assalamualaikum . . 

hey hey hey !!
hye hye hye !!
dah jawab salam Aini tu ke . . hehe . . 

oke , Aini nak bagi tau , aini ada jOin  satu CONTEST GAMBAR AWESOME
hehe . . nak cuba cuba , nak try try la jugak . .

Aini tau , Aini sedar ! Aini tak sepatutnya masuk
ramai sangat yang comel Farsha Sandha pun kalah
comel dorang ada paras macam Liyana Jasmay :)

Aini yang serba sederhana ni teringain nak join conterst ni .
 mana lah tau kat CONTEST GAMBAR AWESOME ni
ada nasib Aini yang tertulis dari awal . .

so Aini ada satu gambar ja nak di paparkan ,
contest ni di anjur oleh sis Raudah

 

NAMA ; Lam A'Aini 
UMUR ; 16 tahun (13/8/1995)
wekk . .   Aini baru belajar berfesyen tudung . . 
sory ea , tak berapa pandai nak gaya tudung tu
__________________________________________________________________________________ 



 korang kena LIKE  pic Aini laa . . tolong k .
sementara ni , aini tak boleh kasi link LIKE kat korang lagi
sebab  sis Raudah belum upload pic Aini . .



NOTA ;
maaf k , Aini just teringin ja nak join contest ni , Aini tak da niat pun nak tunjuk yang Aini ni cantik/lawa
harap korang boleh bagi kerjasama dengan aini ya .

untuk ketrangan lanjut >KLIK SINI<
sekian saja ~


(((....................yang berbahagia Miss A'Aini....................)))




THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
4 Comments

4 COMMENT:

Rauda Laura Story^_^ said...

syg tengss join contest sis....
jgnn rse rendah dri sgt okk smuaa mkhluk ciptaan allah ad la yg terbaik ok....peace btw gud luck ok

Muhammad Izzuddin said...

ciptaan Allah smue cantik2 . . . so dont worry la . . . =)
yakin pd diri . . .
papepown congratez coz brani mencuba . . . chaiyok2 !!!

A'Aini said...

@Rauda Laura stOry^_^
hehe . . just try ur contest . .
:)

A'Aini said...

@Muhammad Izzuddin
yakin yakin . . yeah ~ thanks ya :)