~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: lebih baik di cintai, daripada mencintai ~_~

lebih baik di cintai, daripada mencintai ~_~



assalamualaikum 

yang ni saya heran . . 
saya berfikir 

kenapa ea ?

salahkah kalau saya berkata 'maaf' 
bila dia kata dia mencintai saya !

salahkah kalau saya berkata 'tidak' 
bila dia kata dia mahukan saya dan mahu jadi kan saya kekasih dia .


maafkan saya saya tak dapat menerimanya ~_~

ish ~ pelik la . . 
kenapa kalau sesorang tu mahukan saya , saya selalu menolak !
tp , bila saya perlukan or mahukan sesorang itu , saya takut bila saya terus terang saya akan di tolak mentah mentah jugak

say sOry kat sOmeOne ni . .


tak ada kekurangan yang ada kat dia 
saya tak harapkan juga dia harus betul betul sempurna 
saya tau tak da manusia yang sempurna
  
saya ada terjah satu bLog ni . .
dia ada story mengenai 

"lebih baik di cintai, daripada mencintai"

Miss tu apa crate cam ni 

Rasa itu harus dua hati…., kebahagian itu harus bersama…
Bukan hanya untukku, karena ketulusan yang besar atas cintanya
Tetapi Juga untuknya……berhak menerima cinta yang sama besar dengan cinta yang dimilikinya..
Dan aku tak punya itu……….

Mungkin kelak aku akan menyesal, ketika sebuah kesempatan terbaik dalam hidupku…
Terabaikan  begitu saja…
Atau Tuhan akan menghukumku kelak karna telah melukai makhluknya…
Yang begitu baik,….
Tetapi perjalanan itu terlalu panjang,,,,untuk dilewati dengan ke-tidakseimbangan…..

Terlalau naifkah aku, masih mencari, menanti dan menunggu seseorang
yang tak’pernah aku tahu siapa??
Masih bermimpikah aku, berharap kelak akan bertemu dengan belahan jiwaku…?
Masih bersabarkah aku menunggu saat-saat itu…..yang entah kapan DIA akan datang…?
Dan akankah hatiku ,,,masih berpihak ketika cinta itu mengetuk…..
Melalui symphoni hati…dengan alunan syair indah yang membimbingku ke arahnya…
Dengan keyakinan yang membawaku melangkah menuju ke tempatnya berada…..
Mencintainya…..menghormatinya…..mendampinginya….dengan tulus….Selamanya….



emm . . stOry dia lebih kurang cam situasi saya sekarang . .
saya tak terima sOmeOne ni ! mentah mentah pulak tu .
maaf kan saya
dia baik
tapi hati saya tak boleh menerimanya ~
hak saya kan !

tapi
macam mana leleki yg saya perlukan tu 
belum tahu lagi perasaan laki tu macam mana
apa saya juga akan di tolak mentah mentah dengan laki tu . .


 err . . 

(((.....saya keliru .....)))


THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
2 Comments

2 COMMENT:

cik Dil said...

dear, sukaa la entry nii..^^

A'Aini said...

tq :)