~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: sutera chiffon lagi raya tahun ni

sutera chiffon lagi raya tahun ni



assalamualikum . ..

Aini da beli baju raya . . ye ye ye !!
 tadi kul 1.10 masa baru balik dari sekolah mama jemput Aini . . kebetulan hari ni mama offday . . mama yang selalu tunaikan permintaan anak perempuannya yang seorang ni (aku la)
 ajak beli baju raya awal awal . . dia cakap nanti tak kalut da . . Aini oke je la . .

eh ! Aini nak share nak kasi korang tengok baju raya Aini tahun ni  . . 
masa kat butik mama dah  cakap tahun ni tak nak baju gelap gelap . .oke Aini buat keputusan Aini nak warna pink !
dekat dua jam jugak la dalam BOUTIQUE DIMAS COLECTION yang terlak depan My Bank kat Langkawi yang kecil ni , , akhirnya Aini minat satu baju ni . .

kakak tu cakap baju I LOVELY . . 
owh itu baju yang Aini selalu beli tiap hari raya . . (memang aku selau pergi butik tu pown) akak tu baru nak terang tentang kelebihan baju tu Aini potong dia punya percakapan . . Aini da tahu , jenama I loveLy tu mesti sutera chiffon . . mula tu rasa meluat bila cakap chiffon . .

Aini tak nak kasi tengok lagi , baru raya Aini tu . . nanti tak best la . . 
oke Aini nak kasi korang tengok contoh 


lebih kurang mcam ni .. tapi yang Aini punya kain tak da cOrak
cantik tak . . ini Aini search kat google. . baju raya Aini warna pink la . . 
nanti Aini kasi tengok . .  tak sabar nak jadi model raya . . yeah! . . 

di sebabkan baju tu lembut dan sedap di pakai Aini buat keputusan. . Aini nak jugak . . tak silap Aini beli tahun lepas RM 215 . . 
tahun ni naik harga beb ! RM 329 . . pokai mama aku tu . . di sebabkan mama ada anak perempuan sorang ni saja dengan rela hati dia bayar . . 
wink wink  . .



eh! lupa .. 
Aini rasa untuk girl kan . . baik korang pakai sutera chiffon ni .(promot sikit)
beli secara online lagi bagus ..boleh dapat 50% . .

tapi oke ke baju tu . .  ??
nota :
kalau ada benda yang best untuk hari raya atau apa apa saja tinggal link kat sini . .Aini nak terjah tengok :)


THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
13 Comments

13 COMMENT:

KeChIk yg comey said...

wee~ best nya da beli baju raya..=)
kain cipon mang best!lalala~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ok lah tu..cantik.. ;)

wan azie said...

y penting selesa kan....

wahhh, melaram la raya taun ni...

^_^

A'Aini said...

@KeChIk yg comey
lebut di pakai gitu :)

A'Aini said...

@LiLy @ MumMyQiStInA
sure oke :) . . huhh . . tetiba jadi semngat nak raya . .

A'Aini said...

@wan azie
yup btol tu . . yang penting selesa kan :)

Islam Life Love and Beyond said...

baju raya yang cantik, cantik seperti orang yang akan mengenakannya

farah hanim said...

wakk eh
mahalnye bju raye
msti beli dkt tmpt glameres2 gitu
hehe :)

nice..folo sni k :D

A'Aini said...

@farah hanim
bukan tempat glemer la farah . kt langkawi memang mahal . . kalo kat luar separuh harga tak silap Aini . . dorang naek harga tambah tambang Fery . . AHAHA

Niena Farrah-Hana said...

ok la ken die..huhu..soft n comfrtble..

A'Aini said...

@Niena Farrah-Hana
yeah betul tu :)

mashita said...

simple n nice . cantek !

A'Aini said...

@mashita
yeah . . simple . . thanks ya mashita :0