~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: sutera chiffon lagi raya tahun ni

sutera chiffon lagi raya tahun ni



assalamualikum . ..

Aini da beli baju raya . . ye ye ye !!
 tadi kul 1.10 masa baru balik dari sekolah mama jemput Aini . . kebetulan hari ni mama offday . . mama yang selalu tunaikan permintaan anak perempuannya yang seorang ni (aku la)
 ajak beli baju raya awal awal . . dia cakap nanti tak kalut da . . Aini oke je la . .

eh ! Aini nak share nak kasi korang tengok baju raya Aini tahun ni  . . 
masa kat butik mama dah  cakap tahun ni tak nak baju gelap gelap . .oke Aini buat keputusan Aini nak warna pink !
dekat dua jam jugak la dalam BOUTIQUE DIMAS COLECTION yang terlak depan My Bank kat Langkawi yang kecil ni , , akhirnya Aini minat satu baju ni . .

kakak tu cakap baju I LOVELY . . 
owh itu baju yang Aini selalu beli tiap hari raya . . (memang aku selau pergi butik tu pown) akak tu baru nak terang tentang kelebihan baju tu Aini potong dia punya percakapan . . Aini da tahu , jenama I loveLy tu mesti sutera chiffon . . mula tu rasa meluat bila cakap chiffon . .

Aini tak nak kasi tengok lagi , baru raya Aini tu . . nanti tak best la . . 
oke Aini nak kasi korang tengok contoh 


lebih kurang mcam ni .. tapi yang Aini punya kain tak da cOrak
cantik tak . . ini Aini search kat google. . baju raya Aini warna pink la . . 
nanti Aini kasi tengok . .  tak sabar nak jadi model raya . . yeah! . . 

di sebabkan baju tu lembut dan sedap di pakai Aini buat keputusan. . Aini nak jugak . . tak silap Aini beli tahun lepas RM 215 . . 
tahun ni naik harga beb ! RM 329 . . pokai mama aku tu . . di sebabkan mama ada anak perempuan sorang ni saja dengan rela hati dia bayar . . 
wink wink  . .



eh! lupa .. 
Aini rasa untuk girl kan . . baik korang pakai sutera chiffon ni .(promot sikit)
beli secara online lagi bagus ..boleh dapat 50% . .

tapi oke ke baju tu . .  ??
nota :
kalau ada benda yang best untuk hari raya atau apa apa saja tinggal link kat sini . .Aini nak terjah tengok :)


THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
13 Comments

13 COMMENT:

KeChIk yg comey said...

wee~ best nya da beli baju raya..=)
kain cipon mang best!lalala~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ok lah tu..cantik.. ;)

wan azie said...

y penting selesa kan....

wahhh, melaram la raya taun ni...

^_^

A'Aini said...

@KeChIk yg comey
lebut di pakai gitu :)

A'Aini said...

@LiLy @ MumMyQiStInA
sure oke :) . . huhh . . tetiba jadi semngat nak raya . .

A'Aini said...

@wan azie
yup btol tu . . yang penting selesa kan :)

Islam Life Love and Beyond said...

baju raya yang cantik, cantik seperti orang yang akan mengenakannya

Anonymous said...

wakk eh
mahalnye bju raye
msti beli dkt tmpt glameres2 gitu
hehe :)

nice..folo sni k :D

A'Aini said...

@farah hanim
bukan tempat glemer la farah . kt langkawi memang mahal . . kalo kat luar separuh harga tak silap Aini . . dorang naek harga tambah tambang Fery . . AHAHA

Niena Farrah-Hana said...

ok la ken die..huhu..soft n comfrtble..

A'Aini said...

@Niena Farrah-Hana
yeah betul tu :)

mashita said...

simple n nice . cantek !

A'Aini said...

@mashita
yeah . . simple . . thanks ya mashita :0