~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: buat scroll di kotak comment

buat scroll di kotak comment


hye hye hye 
lama tak update blog . . hehe
sekarang Aini nak kongsi buat scroll di kotak comment
 macam Aini guna sekarang ni


1. pergi ke dashboard > Disign > Edit HMTL >> Tick pada Expand Widget Templates

2. tekan ctrl+F dengan serentak dan cari code <div class='comments' id='comments'>

3. gantikan kod yg korang cari dengan code di bawah ni


<div class='comments' id='comments' style='overflow:auto; width:ancho; height:450px;'>

  • code yang warna biru korang boleh ubah 
SAVE dan lihat hasilnya . .

byep ~

THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
1 Comments

1 COMMENT:

Nurul Syazana Noorhijas said...

nice blog . thanks . nanti zana nak wat gak la . ^^