~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: Kenapa Dengan Hari ?

Kenapa Dengan Hari ?



Entah kenapa dengan aku sekarang , rasa Pemalas menguasai . Malas memang penyakit aku . Dah cuba macam-macam cara Pemalas tu tetap menguasai aku . (semula jadi kot) . . 

Dua tiga hari ni memang tak ada mood . . "MUdy" ja . 

Salah ka kalau kita nak berubah . Tak salahkan ? kenapa setiap manusia perlu ada Masalah ?
pertanyaan tu dah tiga jam aku fikir rasa macam nak nagis ja bila Masalah datang . .
Rasa macam nak nangis ! dah nangis dah 


Perempuan memang suka nangis kan ? eee ~ BURUK ! . 
Rindu kat Kawan Rapat aku Nabila . . selalu dia jadi Diari aku . .  hMm . .  otak ni pusing-pusing macam YOYO . Hanya mampu berdo'a . Solat dah jarang sekarang macam mana Allah nak terima Do'a tu . .ish 
Kenapa Aku "Lam A'Aini Bt Othman" wujud kat muka Muka Bumi ni sebagai manusia . ish !

sudah saja lah . . malas nak cerita panjang lebar . . Salam dari saya 'Si Owner bLog ni'


THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
8 Comments

8 COMMENT:

n.sakinah_adnan said...

betul tuh awk.. sy pun 2 3 hri ni asyik nangis je. pkir prob study , prob kwan2 , prob boyfiee.. skit nye hati sy aw..tp kite gugurl kna kuat kan.xleh mngalah sblum brtarung..chaiyok chaiyok =)

A'Aini said...

@n.sakinah_adnan
btol tu . . thanks bg semangat kat saya <3

saya_arief said...

sila nangis..
nangis itu bagus.
;D

Taufan Bin Ribut said...

gembeng..hahahhaa..=P


Entri Terkini :Tips untuk bangun sahur versi #haramjadah

Entri terdahulu :Kad raya vs Postman

zaty luvlianncezzz said...

kadang2 nanges itu lebey baek :)

S a l a m r a m a d h a n~
Jum hayati di sini (^o^)
petua cari jodoh!

Budak Ungu said...

cmna nk buat widget add me on fb kt belah kiri tu?

A'Aini said...

@Budak Ungu
tgk kt tutorial sy . .

Budak Ungu said...

oh ok thanks