~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: buat header yang simple

buat header yang simple



Assalamualaikum 

lama tak buat tutorial . .  so sekarang Aini buat video tutorial 
oke , Aini nak tunjukkan cara cara buat HEADER TEXT yang SIMPLE
dengan menggunakan phoshop CS5
SIMPLE gila ~





cara cara transperentkan pic korang (klik sini)

< cuba cuba >


THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
9 Comments

9 COMMENT:

Ku Azhar said...

huhu video unavailable T_T

man yusoef said...

ha ah..video unavailable...huhu

khadijah said...

cam ne nak tengok video unavailable..huu

A'Aini said...

UNVAILABLE . . masalah btul . . jp sy try download di youtube . .

kozumi_ro said...

memang sempaoi^ ^...


Jom dapatkan widget ketupat untuk menghias blog anda!!!^ ^
http://kozumiro.blogspot.com/2011/08/tutorial-pasang-widget-ketupat-raya-di.html

Mohd Hazwan Hashim said...

okeh that was nice tutorial ... keep it up .. I harap nanti I pun boleh buat video tutorial .. hehe :)

aBANgZAI said...

ok laaa...bagus la wat vid tutorial.....
tapi kalau ada suara kan best...macam Mas Ahmad Safwan buat.....

saya pun ada wat vid tapi bukanlah tutorial...sekadar vlogging jer....singgah2 la ye?

http://www.youtube.com/user/Zainu14429?feature=mhee

A'Aini said...

@aBANgZAI
ada suara malu la . . :P
mas Ahmad Safuan tu laki x pe la . .

♥CAPITAL "E" PUNYA STORI ! ♥ said...

ehhh camne nk apply kt blog ,
header da jadi da , juz ta tao cam ne nk apply header tu kt blog , tolong plesh :)