~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: Tajuk : BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog

Tajuk : BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog

Assalamualaikum . .
oke , Aini nak join segmen kak LYSSA SECRET dan BEN ASHAARI

 

oke..persamaannya..kak Lyssa Secret dan Ben Ashaari  jenis font :P
haha..kak Lyssa dan Ben Ashaari selalu buat segmen yang menarik :D

emm . macam mana nak majukan lagi ek ? saya rasa dh maju dah.. saya pown tak maju lagi nak kasi idea plak.. tapi blog kak Lyssa dah oke :D

THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
8 Comments

8 COMMENT:

Haniada said...

dtg dari segmen yg same.. jom ke blog hani jugak..

Syieda_Joy™ said...

salam perkenalan dari syieda...syieda datang dr segment abg BEN n Lyssa..^_^

jom ke blog syieda http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

Athirah ' S said...

hehe samalah kita :) tq jenggah

Azzah said...

azzah pun join..

shiema sufian said...

shiema singgah sini. jangan segan segan singgah dan follow belog shiema :)

Ninie Dora said...

ninie dtg dr segmen yg sama.. salam perkenalan :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

ninie follow blog ini ye :)

fieda said...

singgah dari segmen yg sama..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-lyssa-secret-antara.html

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com