~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: sayang tetap sayang

sayang tetap sayang

Assalamualaikum blogger
"sayang tetap sayang" this tittle memang tak boleh belahkan ?
Oke, Aini dah jumpa sesuatu untuk Aini sayang. LOVE IT. Semalam Aini buka almari baju dengan niat yang suci lagi murni [ceywah] tiba-tiba Aini terjumpa something.  
LOVE IT. LOVE IT. LOVE IT.

Aini dah jatuh cinta sekarang. Dan Aini dah setia. [ok aku tipu] Aini tak tipu oke ! this is true entry.
And bla bla bla bla. Dia dh jadi milik Aini . Tidak ada sesiapa yang boleh pisah KAMI.
Sayang dia KETAT KETAT [kononnya].

Aini sudah bahagia bersama dia.

Love u bie .[a.k.a Bobo, my pet] dan dia ada buat ucapan untuk korang yang baca entry ini.


WAJIB TENGOK

Amacam ? Comel tak ?



THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
11 Comments

11 COMMENT:

NOVA said...

waaahhhh.. comel nyer blogg dia.. jeles yer... :/ jom folloow me back.. :)

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@NOVA
kikikiki . .thanks dear . . and oke :D

Pendamba Mawar said...

apakah ini budak?hehe..xdapat load la vid

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@Pendamba Mawar
just my pet pedamba . .

N.A.R.I.F said...

Lahhh. Ingatkan sayang apa tadi. Heee. Dah follow. Hit me back kay ^-^

amiraizatjamil said...

comel :)

SYAF said...

hihi...macam tu rupanya.. hihi...

singgah kunjungan balas...

syaf punya unikon taw...sayang sesgt gak.... :)

Noorayub Secrect said...

haii... nk chat x boleh so mommuy datang jew kat ruangan comment....nice blog :)

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@SYAF:D

Paris Lipton said...

alololo comeinye...hikk

amira afiqah said...

ehe comel lahh :)