~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: Mintak cadangan dari Blogger

Mintak cadangan dari Blogger

Assalamualaikum.

Aini ingat nak adakan satu  CONTEST. .  Contest ini Aini akan pilih 3 - 5 pemenang.
Aini rasa dalam contest ini Aini akan pilih pemenang melalui  3 ketegeri . .

Contest ini juga akan babitkan FUN FAGE di FACEBOOK.
Mungkin melalui FUN PAGE FACEBOOK agak sukar untuk korang menentukan tahap untuk korang menang.

Jangan risau ! pemilihan pemenang akan dibahagikan kepada 3 kategeri.

2 pemenang untuk PICTURE STYLE. 
Picture style atau di kenali gambar bergaya, Tidak kisahlah sama ada gambar korang di edit !
tapi mesti gambar korang sendiri.

2 pemenang untuk PICTURE  FUNNY. 
Gambar korang mesti lah lawak. Kasi aku gelak sejam tak behenti :P 
Gambar lawak/hudOh/bodoh Ini di beri kebebasan. Tidak dibenarkan sama sekali gambar dari sumber google !

1 pemenang blogger blogging spoting . . pemilihan blogger blogging spoting hanya pada korang yang join sahaja.

setiap blogger yang join mesti tujukan satu soalan di page Aini. soalan yang terpilih Aini akan baca melalui VLOG [video]. Soalan ? tak kiralah soalan apa pown. Sama  ada nak suruh Aini buat gaya atau menyanyi, soalan tentang Aini. soalan bodoh pown oke , dan soalan tertentu Aini akan pilih.
__________________________________________________________

Itu idea yang keluar dari otak Aini yang malas nak berfikir :P.
jika lebih dari 50 blogger yang bersetuju dengan idea Aini, Aini akan mulakan contest
Apa pendapat korang ? kalau ada idea yang lebih oke dari Aini sila paparkan di komen.



THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
46 Comments

46 COMMENT:

mizz shaa said...

mizzshaa ckew..............
mzty amay yunk join t........
gud luck

reyna said...

ok je idea tu,,best2 tapi kalau melibatkan pic2 nih agak malu nak join,,

Maya said...

oke je ! nampak mcm best. hehe :)

Shazrizal Shahmy said...

buat jerk contest tu..followers dah 100 kan..mesti ramai yang join...hadiah tak cakap ke...huhuhu

Rosalia said...

buat je ada la nk join nty. spe tak nak hadiah kan.hihi

aBANgZAI said...

best tu.....

Nurul CLumsy Gurl said...

boleh la... tpi jangan melibatkan vote... bende nie x aci pade sape2 yg friend die siket

About Mr.s Anita said...

Patut buat jer contest ni . Asew macam best jer bunyikk . Buat jer lah !

eryn said...

buat je yunk ... mesti ramainye lah y nak join .. lg2 kaki gambar.. hihi.. =D

Phat said...

best n good luck k

si robot comel said...

buat lah mesti ramai join,cepat2

::. SeydaSulaiman .:: said...

macam bestnya bunyinya. buat la. seyda nak join! ;)

Muhd Faiz said...

teruskan, good ni. mesti ramai yg join nanti =)

Wanny said...

Just do it ;D

EndyScenes said...

contest nie sampai bile?

diaRY hDUpku said...

setuju!

BiQa HatmiN said...

kalau buat mesti ramai nak join.hehe

fiQ'Ra said...

ermm... no komen ;) buat jer

I K A :) said...

buat je la :) heee ^^ excited ni .

I K A :) said...

buat je la :) heee ^^ excited ni .

anis hanalisa said...

buat jew ? hehe ^^

Diyana Ali said...

nak buat contest. hee buat laa,mesti ramai join, menarik. gdluck ye :)

ziela matts said...

contest nih best lah aini :) teruskan jeee :) hihi

Alifah Zahirah said...

errkk ? no komen lhaa . akak buat ja :)

Nurul Amirah Anis said...

Buat contest neiyh..mmng okay! ^_^

eychak said...

hihi , best . echa sukaa . :) buat laa yaa

^^eKaTiKaH^^ said...

wahh, buat jew...for sure ramai nak join nnt.. :)

Anis said...

Anis stuju ! :D
Contest yg Kak Aini nk buat nie nmpk menarik . Kalau akak buat , anis join ! :D

Cik Tyrah said...

mcm best je. kalau sis buat, inform ek. rase macam nak join je. hee :)

tiaLAURENN said...

hah , buat2 , vote kuat nih. haha
hah bg tau tia na jadi orang first ni . hehe

cyda said...

Thengss sudi lawat blog cyda :) cyda datang jengah blog awak pulak . Hee . Btw cadangan ni nice la .

ShalleyaNna said...

thanks singgah blog yana,,yana membalas kunjungan,,anyway,,this a great but,,ta nmpk sgt apew yyg na d jelaskan,,sorie,,yana loading gak kdg2,,hehe,,

SyiraSara said...

Menarik cuma SS kurang paham cne yang melibatkan fun page...vote ke?

Syieda_Joy™ said...

hihihi buat2...^_^

DiDiE eLa said...

buat2....tapi xnak la guna likes..xfair...hehe pape pon..nnt inform yer...thanx sebab lawat blog didie :D

Aisya said...

good idea syg. just proceed :)

Aisya said...

good idea syg. just proceed :)

Oh Hani Rrisffa said...

buat...wajib buat!!..always support :)...hadiahh meletup x..hihihihi

iecha t e c h i k said...

chaca datang nie beri pendapat :))
okayy je . tapi kalau melibatkan gambar chaca malu lahh . hee^^

khair said...

SUDAH SEMESTINYA AWK PERLU BUAT.SY SOKONG 101%.HEHE...:)

dean said...

great idea ..

eyra fieyra said...

buad jewp aini :) best lerr contest cm nee ! eyra msti join pnya .

Aku DaN SeSuAtU said...

setuju..tpi 1 je xsuka yg vote tu..

Mia Mandy said...

errmm...ok lah kot...anyway, gud luck okay :)

♥ MS ♥ said...

buad je, kalau nak buat ^__^

hairy said...

eh nak join lah..bhaha