~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: puisi hati untuk blogger

puisi hati untuk blogger

Assalamualaikum blogger .
dah lama Aini tak update blog . tenet tak bayar tiga hari . dan selama tiga hari Aini tak online . nak keluar duit pun tak brapa nak ada . so duduk terperap kat umah saja .

Aini dowk kat rumah bukan makan tidur jer , di sebabkan sebosanan melanda diri Aini , Aini ada buat video puisi , Aini sebenarnya teringin nak buat VLOG . tp tak sesampaian . dan insyaallah nanti Aini akan buat jugak .

So , dari permerhatian blogger tentang puisi Aini ini. Agak-agak apa komen anda .
Khas buat warga blogger yang Aini sayangi sekalian.

jemput tengok , dan jangan ketawakan saya . . kikikiki

ce Komen 1 . . apa pendapat anda kalau lepas ni Aini buat VLOG




THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
6 Comments

6 COMMENT:

Areliff said...

ketawakan ketakawakan he3...tak tengok gi...japgi ye...pakai broadband susah skit video2 ni :)

shah rizal said...

hahhahahahhahahahahahahahahaha...........ok dah tmbh2 yg part last lg ok....suara 2 ptt lembut n sayu lg baru best...wat lain tgk....

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@shah rizal
iNsyaallah , sy akan buat yg lebih baek dari sekarang . .

ha-ha-rith said...

alalalala , sweet je :D

amira afiqah said...

alololo.so sweet,.HAHAHA <3

MaiRa QuEeN said...

so sweet dear!!nice try...