~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: Maklumat CONTEST 3 in 1 with Aini

Maklumat CONTEST 3 in 1 with Aini

Assalamualaikum.

First, bagi siapa yang suka Shoping online KLIK SINI.
Then thanks bagi semua blogger yang join contest Aini. Malam ini 24/11/2011 Aini  akan upload gambar korang di fun page Aini. Aini pernah part time kat kedai CHOCLATE di AirPort Langkawi sebab tu Aini kasi hadiah kat korang choclate. bulan ni memang banyak nak kena keluar duit. Mula-mula dah rasa risau takut bajet lari. Tapi bila tengok tabung CHURP CHURP tadi, Aini dah boleh cash out. Hati rasa tenang.


Happy sangat ! sebab hadiah contest ini hasil dari CHURP CHURP.
Apa yang korang perlu lakukan pada 24/12/2011 korang Harus post 1 soalan di fun page Aini.
tarikh tutup contest Aini 24/12/2011.

Mesti korang tertanya-tanyakan? Aini sengaja lambatkan contest ini sebab duit CHURP CHURP yang Aini nak CASH OUT  tu kena tunggu 30 hari, itu sebab utama Aini lambatkan contest Aini. Dalam masa tu jugak korang boleh VOTE korang punya gambar. Aini ingat hadiah blogger sporting tu Aini nak tambah Contect Lens 1 pair. BLOGGER SPORTING sapa rasa dia sporting dia lah pemenangnya. hehe


Oh ya. Aini akan pilih beberapa orang dari peserta yang join contest ini untuk jadi owner page Aini. Sebab Aini nak pergi becuti sebentar. Kalau rasa rela hati nak jadi owner page Aini, boleh PM di FACEBOOK Aini. Page Aini bukan meriah sangat pown. tapi sekadar suka-suka.

ini VLOG pertama Aini. dua bulan lepas kalau tak silap la



Oke , Aini nak terjah blog peserta Aini.. Masih ada peluang untuk join. KLIK sini
byep ~
THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
12 Comments

12 COMMENT:

❤ n a n a ❤ said...

beb.. pic yg menang ikut like trbanyak ka ?? hee :D

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@❤ n a n a ❤
like pown di kira jugak . .
tp bukan like terbanyak dia akan menang . .

Aleen Sepet :) said...

ade sesi mengelike erk ? yg manyak dia menang ?

ABS :) said...

nak sangat join . tapi saya baru buat FB . friend pun serat jeh . mesti tak menang nnti .

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

like pown di kira jugak . .
tp bukan like terbanyak dia akan menang .

Qil_H0shi said...

like mempengaruhi ae??brape lame mase unt0k keje2 like nih? :)

cik puan muda umi said...

alamak,igt xpkai like fb..malasnya nk suruh org like..aiyakkk..apa kata,cik aini sndiri yg tentukan siapa yg menang,lagi adil rasanya..huhu..

Eika Suzyana said...

Thanks for information Aini :D
Mood : chocolate, hihi ;p

BTW, yaAllah comelnyer awak pye video ! Siyes, kreatif ! :) Tp x dpt tgk abis lah, adesss . tp x de, ske vid nih :)

Eika Suzyana said...

*tp x per, ske vid nih :)

* | ❤Miss Jconat | ❤ * said...

Tengs inform kak aini...
Weehooo :)

Lily Stanlia said...

cik aini, saya tak faham la cara nk cari pemenang ni.. hehe
klu bukan kira like yg paling banyak, nak pilih mcmne ? cik aini yg pilih ke ?? hehe
btw, sy suka hadiah for blogger sporting tu :) sangat menarik perhatian ku !

Dinie Aimi said...

Baru tukar url blog ^^

http://heymrsclown.blogspot.com/2011/11/contest-3-in-1-with-aini.html