~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: Lemah Bahasa Inggeris

Lemah Bahasa Inggeris

Ayah : Apasal Bahasa Inggeris kamu nie asyik dapat kosong jer...! Apasal hah?

Anak : Eh, ayah! Tu bukan kosong. Tadi cikgu adik dah kasi bintang banyak kat bebudak lain. Ada dapat 5 bintang la, 4 bintang la. Bila turn adik jer, bintang dah abis. Sebab tu cikgu bagi kat adik bulan.




p/s : hahahaha . . itu jja yang Aini mampu update . .
THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
7 Comments

7 COMMENT:

Aesya Zealous said...

ahahha alasan sume tuhhh

farrahusna said...

Harap2 takdapat anak macam ni . adoi --'

nelly said...

Nelly lemah BI !
Tak malu nak ngaku kan ? Baik jujur .
memang lemah gila ! lagi2 lepas masuk f6 ni , ada pula speaking test . .
tulis ok , speaking hancoss ~

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@nelly
so kna besedia untuk kasi alasan yg lebih kurang cam ni :D

Ary ariasputera said...

hahaha... cian ayah...

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@Ary ariasputera
cian cian . . ntah2 masa ayah dia kecik2 dulu wt pekara yang sama :P

reyna said...

HAHA lawaknya,,aini nak tya kemarin tu betul ke semut langkawi pakai topi kat parade