~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: ALHAMDULiLLAH ku di beri petunjuk

ALHAMDULiLLAH ku di beri petunjuk



Assalamualaikum
Hari ni  nak kongsi tentang Aini dalam blog nih. 
Sia-sia ada blog kalau tak kongsi masalahkan. Now, nak story tentang seorang lelaki yang Aini tak pasti dia jujur atau pun tidak.

Ada seorang laki ni Aini just kenal dia dalam FACEBOOK.
then melarat di skype. Aini pernah webcam dengan budak ni.

tak lama kemudian Aini jumpa dengan dia di satu tempat di Langkawi ni. 
 Selepas Aini jumpa dia, malam tu dia mintak COUPLE ~
biasalah lelaki ^^' baru kenal dah mintak COUPLE. hadoi ~ rimas tu ada sikit, sebab niat Aini hanya nak berkawan tak lebih dari tu. Aini bagi tau kat dia, Aini lebih selesa berkawan.

Eh!! ingat aku cakap cam tu dia nak berterima kasih. Rupanya hampeh >.<
"besaq tuah aku nak kawan dengan hang"

Alasan dia nak couple dengan Aini
takut kehilangan Aini. tu je alasan dia. Boleh percaya ka ?
sehari dalam FACEBOOK dia update 3 puluh ribu status. 
Tema status yang dia update tu "tetap menunggu"
tak kiralah status ke lagu ke.

tak lama kemudian [tak lama mana pown]
Aini terjumpa FACEBOOK dia yang kedua. hahaha
Hati ku Rasa SENANG, SELESA, BANGGA, GEMBIRA, syiOkK semua ada.
sebab apa?


FACEBOOK kedua dia tu PROFIL picture dengan PEREMPUAN
amoi mana ntah la dia begambar. [dalam nightclub kot]

Hembusan syukur di ikuti perkataan ALHAMDULILLAH ku diberi petunjuk
tau sebab apa ? 
Aini hampir nak terima dia, Hampir nak kasi jawapan dekat dia yang Aini akan terima dia seadanya.
tapi Allah nak tunjukkan :]





tu je kowt Aini nak luahkan/kongsi kat blog ni

P/s: status ni panjang dan lebar. tahnks kalau baca samapai habis :]



THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
13 Comments

13 COMMENT:

rainyscream said...

mujur!!! Nasib baik aina pertahankan decision aina. keep in mind. berhati hati dengan lelaki. terutama yang cepat mintak kapel. hihihihi.

nik rosmawati said...

nasib baik la kan.sebelum terima lelaki tu kena check btol2.susah nak cari yg jujur sekarang ni lagi2 yang baru kita kenal :)

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@rainyscream
tengah waspada ni :P . .
tenang hari Aini :]

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@nik rosmawati
btol tu . . .

Rosalia said...

skrg kena fikir 200 kali bru nk trima.ish2 ssh btl skrg

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@Rosalia
betul tu :]

blogciknyonya said...

nsib baek kantoi awal-2 .. jdkn bnde tu sbagai pegajaran ye aini . jgn sng-2 trima lelaki .. zaman skrg ni susah nak jumpa org y btol-2 jujo n btol-2 syg dgn kita ..

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@blogciknyonya
ya nasib baek la . .
tu la skunk susah nak cari orang yang betul2 jujO ngn kita :]

kusyi said...

good2.. haha..

reyna said...

eis2 time nanak tu buat macam2 sampai boleh ,,tapi bila dah boleh diam ,,
tapi yang herean kes yg ni dah ada pompuan ,,

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@reyna
btoi tu . . kalo nak buat macam2 . . nak maek perhatian la kononnya :P

:[

ain dzaya said...

alhamdulillah!
nasib baek kan..klu tak mmg jadi mainan laki..

nak yg cun jer..tapi diri tak cun maner..


jom rebut di sini http://aindzaya.blogspot.com/2011/11/beloglist-ain-dzaya-earning-nuffnang.html

Ary ariasputera said...

ala.. x yah la trime die.. ary kan ader.. hehehe gurau aje...

cinta tak yah cari.. nanti dtg sendirikan..
kalau cinta dtg tak yah kejar.. ada jodoh tak kemana aini...