~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: sudah kentut tak nak mengaku

sudah kentut tak nak mengaku



Salam untuk blogger ~
Seterusnya Aini nak kongsi pengalaman dan sesuatu yang Aini rasa korang pernah lalui . 

Para sahabat blogger sekalian , entry ini Aini tujukan khas buat korang yang pernah kena tipu . korang yang pernah kena tipu mesti tahu perasaan Aini sekarang .

Ok ~ orang yang tempah edit blog kat Aini
*wahh cantiknya akak edit , semuanya berapa kak sekali dengan edit pic*

Ok ! puji tu Aini tak kisah yang geramnya cakap kemas beb
Setengah jam kemudian

*akak saya dah toupup*

 " Aku tengah begang sekarang nih ! "

Weyh mana masuk pun topup tu . . selidik punya selidik . . hati Aini rasa dia langsung tak buat pembayaran kat Aini . Hati ni panas beb ! dah buat keputusan , Aini tukar password dan URL blog dia .

#ada aku kisah !

siapa yang mengaku kalau berak tengah jalankan ? orang gila pown tak macam dia ~

pernah kena tipu tak ?

THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
21 Comments

21 COMMENT:

echa said...

pernah.abaikan je org mcm tu

Pendamba Mawar said...

pernah... :) sabar ye..anggap ni cabaran untuk berjaya

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@echa
ya ya . . sy abaikan . . :D

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@Pendamba Mawar
cabaran kali ni buat saya sakit hati .. geram sangat . .

Panggil Aku Han said...

wow tukar pasword dgn url sekali dasyat...huhu

nick dot anis said...

gud decision:-)

Cik Jannah said...

mcm dak puan ja buat. hahah

ciNdhaDahniEa said...

ish3.. macam tu pon ada ke? harap sabar ye...

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@Cik Jannah
mcm dk puan ??

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@Panggil Aku Han
hehe . . kejam tu memang la . .tp geram tau tak :D

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@ciNdhaDahniEa
ada ada . . saya latu . .
hehe . . oke ngah sabar la nih :D

Maya Lisa said...

hihhik.. takkan ade oang ngaku punye ~

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@Maya Lisa
tahu tak pe :D

one of the three said...

HAHAHAH, siapa suruh tak bayar ek? Padan mukaa.

cik fiyka funky said...

sabar je lah akak . orng macam tu tak boleyh percaya . baguslah kalau akak block dy punye blog :)

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@one of the three
haha .. itu lah . . tapi saya tanya group blogger dulu sebelum saya amek blog dia . semua ckp tindakan sy tk salah . . hehe

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@cik fiyka funky
ya sabar sabar nih :D

indonesiatooverseas said...

thanks dah berbagi, moga tak ada lagi korban berikutnya

afina rahmat said...

yeke ? brape lame tu? mybe cina kt kedai tu belom masok an lg kot topupnye .. fina prnah .dlm brape jam dy x masukkan lg topup,then ayah fina dtg , terus dy masok an topupnye .. hehe

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@afina rahmat
adess . . asal ayah nak tou4 kan pulak . . aiyOo . . .:D

aida :) said...

semutt , opah punn pnah kena gak mcm tuhh , sakit ati sgt-2 taw , hee :)