~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: aLhamdulillah . sampai jugak

aLhamdulillah . sampai jugak

Assalamualaikum blogger .
selamat sampai Langkawi . letih sengat . pergi Georgetown then Pahang last nak balik singgah Kuala Lumpur ,kejap jalan-jalan .kalau nak ceriata memang tak habis . . 


Aini tak online 4 hari :(


Miss Rakan Blog Aini , dan pembaca setia Aini . . 


Sepanjang perjalanan Aini , Mama Aini kerja makan dan bising *pokpekpokpekpokpek* 
Ops SOry ya Mama :P . . 


hehe . . acctually Aini nak tunjuk muka mama yang comel lagi tembam , ye la semua perbelanjaan Aini dan Abang Aini semasa perjalanan semua mama yang urus :) . thanks mama . **Abah goyang kaki kat rumah**






Sebelum bertolak Aini ada Record something yang Aini tak pernah lakukan sebelum ni . . ye la teringin nak jadi macam abang IrwnaHadi or AhmadLutfti yang terkenal dengan Vlog . ye tak ?




Tunggu hape lagi Upload dalam YOUTUBE ler . CEtengok


"Mak aku jadi FAMES da"


Abaikan suara yang merdu itu . . sory Aini sakit tekak masa tu , voice dah macam bapok .  itu bukan suara ORY oke :D . . 


Aini tak sabar nak dapat duet dari NUFFNANG yang TERcinta <3 . tak sangkakan siapa yang boleh buat orang tertarik dengan blog kita dan jumlah KLIK yang banyak kita akan dapat duit . . 


So , Aini berBLOGGING ni tak sia-sia la kan :D . .untuk korang yang belum daftar nuffnang sila DAFTAR  cepat-cepat .


sini saja ya . byep .
THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
10 Comments

10 COMMENT:

Pendamba Mawar said...

hehe sekarang sy ada dekat KFc ..ala comei..haha

Terbang Bersamaku said...

awk ddk kat langkawi ye..?
sy teringin nk gi langkawi, tp tak kesampaian lgi..=,=

comel mak awk..

reyna said...

yer orang langkawi bercakap hehehe,,
orang kedah biasa la noh,,
hehe,,nak tya nuffnang tuh macam mana nak suruh orang klik ,,
nuffnang kita o jer uwaa sedihh ,,

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@Pendamba Mawar
haha . .jgn ejek sy cam tu :d . . malu malu :P

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@Terbang Bersamaku
hehe . . alah nnti akan sampai jugak . . usaha usaha :D

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@reyna
saya pOwn x pasti , if orang singgah blog kita orang akan klik nuffnang tu :D

IEQAH said...

phewittt.. cik sukaaa la :)

Mimi choco said...

ORANG KEDAH BESA LAHH NOH ;d

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@IEQAH
haha .. .

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

@Mimi choco
ya oqhang kedah besa la noh :P