~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: pasang background float shout

pasang background float shout



Assalamualaikum 
oke Aini dah siapkan background yang Aini janjikan sebelum ni
terlebih dahulu Aini ingin meminta jasa baik korang
kalau korang baik hati boleh copy banner ni tak ?


letak kat blog korang ~ 



pergi ke  Dashboard > Disign > Page Elements > Add A Gadget > HMTL/Java Script
kemuadian Copy code dalam kotak ni paste di kotak kosong HMTL/Java Sricpt


Aini nak mintak maaf  bagi sesiapa yang join tawaran ni tapi background untuk korang tak da . .
sebab pertama korang tak dapat background korang just tinggal link URL blog korang je . sepatutnya korang harus tinggalkan link URL yang korang join . . (ada faham)
sebab kedua Aini tak siapkan background untuk korang , korang tidak sertakan picture untuk Aini edit ! malas nak terang panjang lebar kat korang  .


Senarai Blogger yang Bertuah .

3. Nuraina
4. Amaliana
5. RaraManiey
6. IzzieIzzam
7. AienKhair
8. Chikuchi
9. LalalaHidup
10. Haswani
11. Sha-na39
12. Mishhiziean
13. Kisah Kehidupan
14. Atirah Hayati
15. Sufiana
16. Nadya


korang pilih la background korang sendiri . . 


http://i1224.photobucket.com/albums/ee367/wAAinin/use%20shout/sofianan.png

http://i1224.photobucket.com/albums/ee367/wAAinin/use%20shout/shana93.png

http://i1224.photobucket.com/albums/ee367/wAAinin/use%20shout/rara.png


http://i1224.photobucket.com/albums/ee367/wAAinin/use%20shout/permulaan.png


http://i1224.photobucket.com/albums/ee367/wAAinin/use%20shout/nuraina.png


http://i1224.photobucket.com/albums/ee367/wAAinin/use%20shout/ntah.png


http://i1224.photobucket.com/albums/ee367/wAAinin/use%20shout/NAEM.png


http://i1224.photobucket.com/albums/ee367/wAAinin/use%20shout/masyie.png


http://i1224.photobucket.com/albums/ee367/wAAinin/use%20shout/lalalahidup.png


http://i1224.photobucket.com/albums/ee367/wAAinin/use%20shout/helmey.png


http://i1224.photobucket.com/albums/ee367/wAAinin/use%20shout/dantin-wanna.png


http://i1224.photobucket.com/albums/ee367/wAAinin/use%20shout/conteng2.png


http://i1224.photobucket.com/albums/ee367/wAAinin/use%20shout/cikuci.png


http://i1224.photobucket.com/albums/ee367/wAAinin/use%20shout/atirah.png


http://i1224.photobucket.com/albums/ee367/wAAinin/use%20shout/aqilah.png


http://i1224.photobucket.com/albums/ee367/wAAinin/use%20shout/orang.png


KLIK SINI untuk pasang FLOAT SHOUT


THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
9 Comments

9 COMMENT:

SUFIANA1992 said...

waw...dah siap dh yg kita join shoutbox nie...cantik2 korang2 punya shoutbox...apa2 pon thanz aini..:) kalau ade lgi join nie buat layew..:)

NadyaBubble said...

cool babe ! tengs anyway :D

myra abdullah said...

waaah! thanks a lot dear!!..comeeellll ^-^

Rara Amaniey said...

tQ CIK SEMUT,,Tq SGD2^^

✿Cik aYusE✿ said...

cnteq nye shoutb0x2 depa huhuhu..kta jln2 cni n follow awk =)

HaZiQ NaiM said...

haha...cantik conan kite....thanz aini....apasal nama kte kat tempat bertuah tue warna itam....laen dari laen....heeeee mesti special kan....tq aini....syg kamu ketat! heee (^_^)

Ain Lyna said...

wahh.. tengsss !!! :)

kechiq queen said...

woa.. xsangke nye dapat juga kita punya.. tengs cik semut :) korang punya shoutbox pun chantik-2

NadyaBubble said...

Assalamualaikum :)
Ni entry terima kasih utk OhSemut, http://nadyabubble.blogspot.com/2011/09/terima-kasih-ohsemut.html