~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: Terjah Gunung Raya dengan cousin

Terjah Gunung Raya dengan cousin




Assalamualikum 
rasa dah hampir seminggu saya tidak update blog
bila tengok blog tidak bersarang macam blog blog lain , blog Aini jarang orang singgah sebab Aini pemalas nak update dan singgah blog korang sekarang ini . 

baru-baru ini Aini busy dengan raya ! 
maklumlah kena tolong mama buat persiapan Raya , adik beradik , sepupu sepapan , kawan lawan semua datang  . . 

bila dah selesai dengan Raya Aini dan sepupu serta kawan kampung Aini cadang hendak terjah Gunung Raya di Langkawi  ini .

bila dah sampai tunggu apa lagi SNAP gambar banyak-banyak

eh . . belum sedia hendak posing

 yeah ~ tinggi tak

 suka duduk kat rumput di situ 






last last . . korang nak blog cantik tak [KLIK SINI]
okey disini saja story Aini .
bye ~ 

p/s ; melayu betul ayat aku ini


THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
9 Comments

9 COMMENT: