~!✿BLOG LAM A'AINI✿!~: Pencarian Bloglist Fizgraphic

Pencarian Bloglist Fizgraphic

Assalamualaikum .

Terasa lama tak join segmen blogger ni. Tiba-tiba Aini ternampak Abg Hafiz post mengenai segmen. Tergerak hati nak join segmen ini.

 
 
 
Siapa tak tahu laman web tu. FizGraphic Sangat terkenal dengan doodle buatannya sendiri. Aini sangat terpegun dengan ideanya. Banyak doodle comel yang dihasilkan oleh tangannya sendiri. Siapa yang nak Freebies silalah ke blog FizGraphic.com
 
Maaf, Aini bukan tak nak cerita panjang lebar. banyak lagi cerita mengenai FizGraphic ni. Tapi masa sangat suntuk. Blog dia sangat menarik. Tutorial jugak sangat berguna. Segala tutorial yang dia sediakan sangat berguna untuk para blogger. Dan sangat bermakna untuk Aini. Aini juga pernah terjah dan ikut Step tutorial FizGraphic.
 
Apa pun, Masih ada beberapa minit lagi untuk join. Dengan segmen ini juga dapat membantu menaikkan trafic blog. So, jangan terlepas peluang ini. Do the best kepada siapa yang join segmen ini.
 
Aini juga nak ucap terima kasih kepada FizGrafiphic kerana mengadakan segmen ini
 
 
 

THANS ya ! komen la satu


Like Fan Page Lam A'Aini juga

Comments
8 Comments

8 COMMENT:

Asiah Aisa said...

Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^

manzarina berntsz said...

salam kenal n salam singgah....

Aida Omar said...

Aida datang dari segmen yang sama.. alang2 dah sampai sini aida terus follow blog kamu dear #1417 salam kenal Aini :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Rahmad Mat said...

Salam perkenalan..

Dari segmen yg sama...

Segmen: Pencarian Bloglist Fizgraphic
Fatin Liyana Vector Illustration

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

Salam ukhwah...i follow u back...

http://eikorina.blogspot.com/2013/02/pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Mia Liana said...

salam....mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

deno said...

hai! deno dtg dari segmen yg sama! deno FOLOW sini! :)

http://dayangdeno.blogspot.com/